Behandlinger

ZAO- Bambusens skjønnhet på utsiden og fordeler på innsiden

Zao er ett økologisk sertifisert sminkemerke, av ecocert. Og det er helt fritt for syntestiske og kjemiske stoffer. Det er heller ikke testet på dyr, verken ingrediensene eller det ferdige produktet, og er blandt annet sertifisert av Cruelty Free og Leaping Bunny.
Nesten hele kolleksjonen er vegansk og fri for gluten, noe som gjør at sminken er vennlig mot allergikere og sensitiv hud.

Ikke bare ser Zao sminken fantastisk ut på utsiden, men den har masse næring på innsiden og.
Produktene inneholder blandt annet mikronisert bambusstilkpulver, økologisk hydrosol fra bambusblader, økologisk jordstengelolje fra bambus, og nesten alle Zao produktene inneholder mikropartikler av rent sølv, som er ett naturlig konserveringsmiddel.
Disse mikropartiklene av rent sølv er antiseptiske, og antibakterielle, speseielt på hud og slimhinner, dermed bevarer de produktene og beskytter huden. Mikrosølv passer til den mest sensitive hud og atopisk hud.

Grunnleggeren av Zao har valgt å bruke bambus som pakning på produktene på grunn av den eksepsjonelle veksthastigheten til bambus trærne. Alle trær lager karbon, men veksthastigheten til bambus gjør den til en karbonfangende mester gjennom sin livssyklus, og er derfor en miljøvinner!

Nesten alle produktene fra Zao er refillbare, noe som sparer både økonomien og miljøet. Så ved første kjøp velger du ett bambusprodukt med sminke inni, og neste gang kjøper du refill. Dette gir mulighet for og bytte farger når man selv ønsker.

Vi i Balanzera er kjempestolte av å kunne selge disse flotte produktene i vår salong. Det er helt fantastisk og ha produkter i salongen som man kan gå 100% god for, som vi vet er bra for oss, deg og miljøet!

kom gjerne innom oss for mer informasjon, veiledning og en hyggelig samtale!

John Masters Organics

John Masters er en helt økologisk hud og hårpleie serie. Produktene er seritifisert av ecocert, og alle gårdene hvor ingrediensene kommer fra er sertifisert økologiske. Ingen av produktene er testet på dyr, det er heller ikke ingrediensene. Dette gjør John masters produktene til en eksklusiv, ærlig og trygg serie.

Kunstige tilsetningsstoffer har en viss legitimitet, men hører ikke hjemme i eller på kroppen. Hvorfor bruke tøffe kjemikalier i såper, shampooer, fugtighetskremer og stylingprodukter, når resultatet blir like bra, eller bedre med økologiske ingredienser? Disse stoffene er en billige erstatninger for øko – ingredrienser, og gjør produktet dårligere, billigere og farligere. John masters sier : ” We only got one body, and we only get one planet. Why not treat them both with the utmost care?”  Dette ordtaket er ett flott eksempel på hvor viktig det er at vi tar vare på oss selv og miljøet.

Med ett bredt utvalg av produkter, vil jeg si at du kan finne en shampoo for så og si alle typer hodebunn og hår i John masters. Du finner duftfrie produkter til både hår og hud, proteinrike kurer, samt flotte oljer og serum. Produktene dufter ikke bare deilig men dem tilfører masse god næring til hår og hud.

John Masters fører og en hudpleie serie som er fin og bruke hvis man er litt sensetiv i huden, men og til vanlig hud. Den vil jeg anbefale alle og sjekke ut.
Alt i alt er John Masters en flott serie for alle, og den er virkelig verdt og teste. Vi fører merket på Balanzera, så gjerne kom innom for veiledning, og en hyggelig samtale!

– Mia Madelen Ødegaard

GJENBRUKSKVELD

Vi i Balanzera er opptatt av jorda si helse!

Vi har samla klede, sko og andre skattar som kan bli dine. Alt som ikkje blir med deg heim gjer vi til Fretex, og all omsetning denne dagen gjer vi til WWF, for deira fantastiske jobb for dyr, klima og miljø.

Frihåndsstriper

Frihåndsstriper, eller balayage er kanskje den mest populære stripeformen nå til dags. Naturlige striper som man ikke får ettervekst av,  det finnes vell ikke noe bedre enn det?

Balayage er en fransk teknikk som kom på 70- tallet, denne teknikken går ut på og male striper på håret istedefor og bruke hette eller folie, noe som gjør at man kan legge stripene der man ser at det passer.
Man få liv i håret, og teknikken er like fint på ett livløst vinter hår som ett porøst sommerhår.

IMG_3615

IMG_3918

IMG_4360